Tuna Asztali játék HELIX

A Tuna Asztali játék HELIX terméket a Tuna gyártótól a Butorok-vilaga.hu oldalon 15190 Ft - ért találja. 15190 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

Próbáljon ki egy társasjátékot egy tisztán CSEH műhelyből. A társasjátékot Csehországban tervezték, ahol a teljes játékot is gyártják. A HELIX egy szórakoztató játék 2-4 versenyző játékos számára (több mint 4 játékos játszhatja egyszerre, csak adj hozzá egy darabot, és oszd meg a zsetonokat). A játék általában körülbelül 60 percig tart. Attól függ, mennyire szerencsések a játékosok a játékban.

Ez egy játék három kockával és zsetonnal. A játék nagyon akciós és tele van fordulatokkal. Szerencsés esetben minden játékos nagyon gyorsan eljuthat a potig, ha nem, akkor az is nagyon gyorsan megtörténhet, hogy többször is rajthoz állok. Szinte minden dobásnál be kell tennem valamit a potba, vagy nyernem kell valamit a potból.

A játékot zsetonokért játsszák, de minden bizonnyal cserére is lehet játszani. Ennek a játéknak az a nagy előnye, hogy a bejövő játékos a futójáték során bármikor bekapcsolódhat a játékba úgy, hogy egy alapbefizetést tesz a kasszába, és a bábuját az elején helyezi el. A játékos bármikor megszakíthatja a játékot, és visszaadhatja a játékhoz anélkül, hogy a többi játékos leállítaná a játékot. Ezenkívül bármely játékos elhagyhatja a játékot anélkül, hogy mások miatt leállítaná a játékot. Csak a folyamatban lévő betétet veszíti el a banknak. Nem csak gyerekeknek való játék, hanem felnőttek és idősek számára is kiválóan alkalmas. Mindazoknak, akik szeretnének jól érezni magukat a játékban, versenyképesek és szerencsét próbálnak. Ez a játék a versenyre való.

Márka: Tuna Eladó: Kokiskashop
16553
Termékek
1068
Kategóriák
88
Márkák