Porcelán edény készlet 24 db kék

Kedvezmény Újdonság
A Porcelán edény készlet 24 db kék terméket a Asir GROUP gyártótól a Butorok-vilaga.hu oldalon 84390 Ft - ért találja. 84390 Ft 100490 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

Tapasztalja meg az eleganciát és a luxust 24 darabos porcelán étkészletünkkel

Kényeztesse magát a tökéletes étkezési élménnyel a 24 darabos porcelán étkészletünkkel. A legnagyobb precizitással és a részletekre való odafigyeléssel készült étkészletet úgy terveztük, hogy az elegancia és a kifinomultság új szintjére emelje étkezőasztalát.

Páratlan minőség és tartósság

A 100% porcelánból készült étkészlet nemcsak vizuálisan lenyűgöző, hanem tartós is. Minden egyes darabot aprólékosan megmunkáltak, hogy biztosítsák a hosszú élettartamot, így Ön még évekig élvezheti ennek a készletnek a szépségét és funkcionalitását.

A stílus és a sokoldalúság tökéletes kombinációja

Ez a lenyűgöző kék színű étkészlet könnyedén hozzáad egy csipetnyi bájt és kifinomultságot bármilyen étkezési alkalomhoz. Akár hivatalos vacsoraestet rendez, akár alkalmi étkezést élvez szeretteivel, ez a sokoldalú készlet biztosan lenyűgözi vendégeit, és javítja az általános étkezési élményt.

Kényelem a keze ügyében

Megértjük a kényelem fontosságát az Ön elfoglalt életmódjában. Ezért étkészletünk mosogatógépben mosható, így a tisztítás gyerekjáték. Emellett mikrohullámú sütőben is használható, így könnyedén felmelegítheti a maradékot vagy felmelegítheti kedvenc ételeit anélkül, hogy kompromisszumot kötne a stílus vagy a minőség terén.

Technikai részletek:

  • Szervírozó tányér: 27 x 27 x 2. 5 cm (6 db)
  • Tányér: 20 x 20 x 5 cm (6 db)
  • Tál: 15 x 15 x 4. 5 cm (6 db)
  • Desszertes tányér: Tálcák: 1 db: (6 db): 19 x 19 x 2. 5 cm (6 db)
  • 100% porcelánból készült
  • Mosogatógépben mosható
  • Mikrohullámú sütőben használható
  • Szín: kék

Dobja fel étkezési élményét, és tegyen nagyot a 24 darabos porcelán étkészlettel. Rendelje meg most, és alakítsa étkezéseit az elegancia és a luxus felejthetetlen pillanataivá.

Ean: 8681875995701 Márka: Asir GROUP Eladó: Kokiskashop
16553
Termékek
1068
Kategóriák
88
Márkák