Fém fali lámpa orgona 50 x 22 x 11 cm arany

Kedvezmény Újdonság
A Fém fali lámpa orgona 50 x 22 x 11 cm arany terméket a Asir GROUP gyártótól a Butorok-vilaga.hu oldalon 20690 Ft - ért találja. 20690 Ft 24590 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

Világítsa meg terét eleganciával és stílussal kitűnő fali lámpánkkal. A fémtesttel és lenyűgöző fémsapkával készült lámpa igazi mestermű, amely bármely helyiséget kifinomultan feldob.

Felemeli dekorációját

Alakítsa át életterét a szépség és a nyugalom paradicsomává falilámpánkkal. Elegáns és modern kialakítása könnyedén feldobja otthona hangulatát, meleg és hívogató légkört teremtve, amelyet Ön és vendégei is imádni fognak.

Szabadítsd fel a fény erejét

Tapasztalja meg a lágy és gyengéd világítás varázsát falilámpánkkal. Gondosan megtervezett fémtestének köszönhetően a fény egyenletesen terjed, meleg fényt árasztva, amely azonnal feldobja a hangulatát és hangulatos környezetet teremt.

Egy csipetnyi bőség

Kényeztesse magát falilámpánk fényűző szépségével. Magával ragadó arany színe egy csipetnyi opulenciát és pompát kölcsönöz helyiségének, így igazi statement darab, amely mindenkit lenyűgöz, aki megpillantja.

Technikai részletek:

  • Fémtest a tartósság és a hosszú élettartam érdekében
  • Fém kupak a hozzáadott elegancia és stílus érdekében
  • Szélessé 22 cm, magassá 50 cm, mélysé 11 cm a tökéletes méret és arányok érdekében.
  • Az IP20 minősítés biztonságot és por elleni védelmet biztosít
  • Aljzat típusa: A foglalat típusát tekintve: a könnyű felszerelhetőség és a különböző izzókkal való kompatibilitás érdekében.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy feldobja otthonát lenyűgöző fali lámpánkkal. Rendeljen most, és hagyja, hogy a fény szépsége az elegancia és a nyugalom szentélyévé változtassa terét.

Ean: 8683743823956 Márka: Asir GROUP Eladó: Kokiskashop
16553
Termékek
1068
Kategóriák
88
Márkák