Dekoratív világító festmény MOON 30 x 90 cm

Kedvezmény Újdonság
A Dekoratív világító festmény MOON 30 x 90 cm terméket a Asir GROUP gyártótól a Butorok-vilaga.hu oldalon 14590 Ft - ért találja. 14590 Ft 17390 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

Világítsa be terét a dekoratív, ledes, megvilágított vászonfestmény varázslatos szépségével!

Megragadó és igéző

Lépjen be a csodák és a csodálat világába, ahogy dekoratív vászonfestményünk elrepíti Önt a tiszta varázslat birodalmába. Megbabonázó ledes fényeivel ez a műalkotás életre kel, olyan magával ragadó hangulatot teremtve, hogy elakad a lélegzete.

Varázslatos hangulatot teremt

Akár a nappali, a hálószoba vagy akár az iroda varázslatos hangulatát szeretné megteremteni, a ledes megvilágítású vászonfestményünk tökéletes választás. A fények lágy fénye meleg és hívogató légkört teremt, így ideális a relaxációhoz, meditációhoz vagy egyszerűen csak egy hosszú nap utáni kikapcsolódáshoz.

Kiválósággal készült

A legnagyobb precizitással készített dekoratív vászonfestményünk 100%-os velúrvászonból készült, amely eleganciát és kifinomultságot sugároz. A kiváló minőségű fakeret rusztikus bájt kölcsönöz, míg a 3 cm vastagság tartósságot és hosszú élettartamot biztosít.

Egyszerű használat és karbantartás

A kényelmes be-/kikapcsoló gombnak köszönhetően a ledes világítású vászonfestményünk hihetetlenül könnyen használható. Egyszerűen helyezzen be egy 9 voltos elemet (nem tartozék), és nézze, ahogy a fények megvilágítják a terét. Ráadásul az elemmel működő kialakításnak köszönhetően bárhol elhelyezheti anélkül, hogy aggódnia kellene a csúnya kábelek miatt.

Technikai részletek:

  • Terméktípus: A lámpák nem tartalmaznak fényforrást, és nem tartalmaznak fényforrást: Dekoratív Led megvilágított vászonfestmény
  • Anya 100% szarvasbőr vászon
  • Méret: 30 x 90 cm
  • Keret: (vastagsá 3cm)
  • LED fények hátul
  • 1 db 9 voltos elemmel működik
  • Be-/kikapcsoló gomb
  • Az elem nem tartozék

Változtassa át terét a varázslatos varázslatok paradicsomává a dekoratív ledes világító vászonfestményünkkel. Rendelje meg a sajátját még ma, és hagyja, hogy a varázslat kibontakozzon!

Ean: 8681181427033 Márka: Asir GROUP Eladó: Kokiskashop
16553
Termékek
1068
Kategóriák
88
Márkák