Dekoratív LED világítás BAR 50 x 23 x 3 cm

Kedvezmény Újdonság
A Dekoratív LED világítás BAR 50 x 23 x 3 cm terméket a Asir GROUP gyártótól a Butorok-vilaga.hu oldalon 38190 Ft - ért találja. 38190 Ft 45490 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

Változtassa át terét hipnotizáló dekoratív műanyag led világítással

Teremtsen magával ragadó hangulatot otthonában vagy irodájában dekoratív műanyag led világításainkkal. Ezek a rugalmas neoncsíkok, amelyeket úgy terveztünk, hogy varázslatos hangulatot kölcsönözzenek bármely térnek, azonnal feldobják a hangulatot, és életre keltik környezetét.

Felszabadíthatja kreativitását a rugalmas neoncsíkokkal

Dekoratív műanyag led világításainkkal a lehetőségek végtelenek. A rugalmas neoncsíkok lehetővé teszik, hogy a világítást úgy alakítsa és formázza, hogy bármilyen térbe vagy formatervezésbe illeszkedjen. Engedje szabadjára a fantáziáját, és hozzon létre lenyűgöző fénykijelzőket, amelyek mindenkit ámulatba ejtenek.

Tapasztalja meg a páratlan tartósságot az ip67-es vízálló neoncsíkokkal.

Ne hagyja, hogy a vízkártól való félelem visszatartsa. Dekoratív műanyag led világításunk ip67 vízálló neonnal van felszerelve, így biztosítva, hogy bármilyen időjárási körülménynek ellenálljon. Akár a kertjét szeretné megvilágítani, akár a fürdőszobáját szeretné eleganciával feldobni, világításunk ragyogni fog, akár esik, akár fúj.

Egyszerű telepítés pvc habsablonnal

Dekoratív műanyag led világításunk felszerelése gyerekjáték a pvc habsablonnak köszönhetően. Egyszerűen kövesse a sablont, és könnyedén rögzítse a neoncsíkokat bármilyen felületre. Perceken belül lenyűgöző kijelzője lesz, amely átalakítja a terét.

Technikai részletek:

  • Működési feszültsé DC 12 V
  • Adapter kimenet: 12V 2A DC
  • Teljes vezeték hossza: 375 cm
  • C típusú aljzat/dugó
  • Energiafogyasztás: 8W-10W/méter
  • Energiahatékonysá A+
  • Méret: 50 x 23 x 3 cm

Élénkítse környezetét és teremtsen varázslatos hangulatot dekoratív műanyag led világításunkkal. Rendeljen most és hagyja, hogy a varázslat kibontakozzon a szeme előtt.

Ean: 8683743970605 Márka: Asir GROUP Eladó: Kokiskashop
16553
Termékek
1068
Kategóriák
88
Márkák