Anaterra Kerekes konyhai kocsi 67 x 37 x 84 cm

A Anaterra Kerekes konyhai kocsi 67 x 37 x 84 cm terméket a Ostatní gyártótól a Butorok-vilaga.hu oldalon 55790 Ft - ért találja. 55790 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

Növelje konyhája hatékonyságát, és hozzon elegáns stílust konyhájába az Anaterra® kerekes konyhakocsival. Kompakt és teljesen funkcionális kialakításával ez a konyhakocsi alapvető munkaterületet és tárolóhelyet biztosít Önnek egyben. A három praktikus fiókkal és három nyitott polccal rengeteg hely áll rendelkezésére az eszközök, konyhai kellékek és hozzávalók tárolására. Stílusos megjelenése krémfehér árnyalatával, fa munkalapjával és fém fogantyúival minden modern konyhát elbűvöl. Ez a kiváló mobil konyhai segédeszköz nemcsak az ételek elkészítésében, hanem elegáns tálalásukban is örömet okoz majd, mindezt könnyedén, a beépített görgőknek köszönhetően.

Ez a multifunkcionális konyhakocsi nemcsak praktikus, hanem sokoldalúan használható is. Nagyméretű, fából készült MDF munkafelületének köszönhetően rengeteg hely áll rendelkezésére az ételek elkészítéséhez és tálalásához. Három tartós fiókjának és polcainak köszönhetően szisztematikusan rendszerezheti konyhai eszközeit, és rendet tarthat konyhájában. A masszív anyagoknak és a minőségi kivitelezésnek köszönhetően a terhelhetőség munkafelületenként akár 25 kg, fiókonként pedig 4 kg. Élvezze a kényelmet és az eleganciát egyben a görgős Anaterra® konyhakocsival - megbízható társa a konyhai készségek világában.

Termék részletek:

  • (szélesség x mélység): munkafelület méretei: 67 cm x 37 cm (szélesség x mélység)

  • a konyhai kocsi magassága kerekekkel: 84 cm

  • a fiókok belső méretei: kb. 26,5 x 21,5 x 29 cm (szélesség x magasság x mélység)

  • anya MDF fa, fehér, műanyag görgők, fém fogantyúk

  • a termék súlya: 13,5 kg

  • a munkafelület maximális terhelhetősége: 25 kg

  • a fiókok maximális terhelhetősége: 4 kg

Csomag tartalma:

  • 1 x szétszerelt konyhai kocsi
Ean: 4260349672924 Eladó: Kokiskashop
16553
Termékek
1068
Kategóriák
88
Márkák